Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Marketing si prod. publicitara

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Implementare functii si automatizari Email Marketing

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
wd-em
Out Of stock
Descriere
Serviciul nostru de implementare landing page, email opt-in si email marketing iti ofera o strategie completa si eficienta pentru a creste interactiunile si a-ti dezvolta lista de abonati.

Cu o echipa experimentata de specialisti in marketing digital si web design, vom crea landing page-uri captivante si functionalitati de opt-in pentru a atrage vizitatorii si a-i transforma in potentiali abonati. Cu ajutorul automatizarii emailurilor, vei putea construi relatii puternice si optimiza procesul de conversie.

Toate acestea sunt oferite intr-un design atractiv si responsive, care asigura o experienta placuta utilizatorilor indiferent de dispozitivul pe care il folosesc. Prin monitorizare si analiza, vei putea evalua performanta si eficienta strategiei tale, iar echipa noastra sta la dispozitia ta pentru a oferi consultanta si suport continuu.

Cu serviciul nostru de email marketing vei putea construi o baza solida de abonati si vei dezvolta relatii durabile cu audienta ta. Contacteaza-ne astazi pentru a discuta nevoile tale si a incepe implementarea unei strategii eficiente de email marketing.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura